06 21218076

info@praktijkmovita.nl

info@praktijkmovita.nl

Welkom bij Praktijk Movita

Welkom bij Praktijk Movita

Mijn naam is Monique Dingemans
Movita staat bij mij voor, en dus afgekort Mo en Vita staat voor ( Vitaliteit leven ) Als Body Mind Release therapeut streef ik ernaar dat iedereen aan het einde van zijn of haar traject, weer in jouw volle potentieel in balans, energiek en vol zelfvertrouwen volledig in het leven staat

Ik heb jaren in de Zorgverlening gewerkt somatisch en tevens ook met mentale klachten wat ik met heel veel liefde heb uitgeoefend.
Een van mijn beste eigenschappen is dat ik van nature mensen goed kan helpen.

Ik heb bedrijfspsychologie gedaan naast mijn huidige werk, dit vond ik zo interessant, dat je wanneer je weet wat mensen beweegt en bepaald het hoe waarom mensen zich gedragen tijdens bepaalde situaties dat je tot weloverwogen oplossingen kan zoeken in moeilijke situaties, en toch was ik nog op zoek naar meer..

Ieder mens heeft zijn of haar rugzak in het leven en ieder mens is voor mij uniek. Het dragen van Ballast word uiteindelijk voor elk mens te zwaar al ben je nog zo sterk en ga je maar altijd door.

Niet praten maar doen!

Uiteindelijk kwam ik bij de vakopleiding van Body Mind Release therapeut op HBO niveau. Een unieke methodiek ontwikkeld door Hans de Waard. Niet meer praten maar doen!

Toen ik aan deze vakopleiding begon dacht ik kan dit echt werken? In een relatief kort traject van zes tot acht weken? Sommigen lopen jaren bij een psycholoog, hebben allerlei therapieën dus vroeg ik me dit echt af. Het was ongelofelijk alle kwartjes vielen op zijn plek tijdens mijn opleiding. Deze methode waar ik van kan zeggen het werkt, ja echt, zo eenvoudig kan het zijn. Niet meer praten maar doen!

Zoals Hans de Waard ook beschrijft in zijn Boek:

“Het komt goed maar dan moet jij er wel komen!
Pas als je beweegt weet je wat je tegenhoudt!”

Wil jij dit ook ervaren om eindelijk van al jouw ballast af te komen en weer vol zelfvertrouwen met hernieuwde energie volledig weer in balans te staan?